10 Kasım 2010 Çarşamba

"hatun dinlemede"

aşığım... öküz gibi korkuyorum.. aslında belki korkuyordum aşık olduğumu kendime söylemeye, kim bilir? ben bilmiyorum o kesin.

belki aşık olmaktan korktuğum için yaptım bunca saçma şeyi? sonunda da yağmurdan kaçarken doluya tutuldum... böylemiydi acaba hikayem? neyse orasını kurcalamıyorum..

elayı çok özlediğimi hissettim bugün. sonrada ona bunu söyledim. eheh çocuk gibi hissediyorum şimdide kendimi. :)

"hatun dinlemede" alo dediğinizde bir kız size bunu diyorsa, o kız on numaradır XD çok sempatik değilmi? bence öyle.

kaptırıyorum gene kendimi. umarım gene sonu kötü bitmez. ama bu sefer kaptırabilirim biraz kendimi, iznim var kendime. çünkü bu sefer gerçekten çok bekledim o yüzden birazcık kaptırmayı hakettim.

bazen düşünüyorum benden sonra bana benzeyeni arayan oluyormu? ne biliym takıldı işte kafama, çünkü ben kimseden sonra ona benzeyen birini aramadım. (kişilikten bahsediyorum tabi burda) hep farklı şeylerin peşinden koştum. düşündümki, aradığım her neyse o ve onun gibilerde değil. o zaman kasmanın ne manası var? ama bana benzeyen birini birini arayan biri için "demekki aradığı benmişim" deme hakkına sahibim diye düşünüyorum. söyle bir dayanağım var; ben hepsi şahsına münasır insanlarla ilişki yaşadım. evet hepsinin güzel özellikleri vardı; her birinden bir özellik toplayarak çok hoş bir bayan yaratabilirim. ama önemli olan onların bana ne verebilecekleri değildi. çoğu insan işte tam burda yanılıyor; ne verebileceği değil, benim ne beklediğim önemli... onlarla ben kendimi tanıdım. şimdi ne istediğimi daha iyi biliyorum öncesine kıyasla. mesela "höt" dedimi susmasını bilen kadının değerini anladım mesela bunca zaman içinde. gene konuştuğunda bir kadının ruhuma konuşması gerektiğini öğrendim... çünkü öküzüm ben biraz. kolay kolay dinlemiyorum kimseyi, tek tabancalığım tutuyor yer yer

neyse bu kadar duygusallık yeter. IT'S HAMMER TIME!!!!

2 yorum:

  1. abi şimdi sinirlendim kendime hayatında ki hiçbir sikten haberim yok!!! çok çok çok kızdım.. azıma sıçıyım.. özledim falan bide..hay...

    YanıtlaSil
  2. ohoo. burçak hanım; size 8. 9. postayı falan geçicem artık. halbuki ilk sana anlatmak istiyordum. senin fikirlerin olmadan yaşadım hatun. yaa bunca şey olurken sen uyudun.


    eheh kızmıyorum tabi, sitemim; sende olsaydın hayatımda daha mutlu olurdum. budur yani. kızmaca yok

    YanıtlaSil