28 Mart 2011 Pazartesi

"ruha tecavüz manasızdır"

uwwww. az önce taşın kralını yedim. eski ilişkilerimdeki suçlu taraf benmişim.... bunu bende pek çok kere düşündüm... hatta düşünmekten de öte bire bir yaşadım.

karışık geldi tabi, şu suçum neymiş ordan başliym.

ben aşık olunca, yüz veririm sevdiğim kadına. eğer aşkın bir zirvesi varsa, oraya taşırım el üstünde tutarak. bundan da hiç gocunmam. şımartırım elimden geldiğince. bence budur sevmek.

bu yüzden de "suçlusun, yüz veriyorsun" dediler... doğru, bende biliyorum "seveni sikerler, sikeni severler" lafının doğruluğunu. ama ben sevginin masum birşey olması gerektiğine inanıyorum. ve çocuk işi de değil bu. zaten bu sebepten herkesin rengi hemen belli oluyor. valla kim ne derse desin; ben ne yaptığımı, ve yaptığımın doğruluğunu çok iyi bir şekilde biliyorum. sadece yaptıklarıma gereken kıymeti verecek birilerine denk gelememiş olmak benim suçum. şımartıldığında şımarmasını, yüz verildiğinge astar istememesini bilecek birine denk gelememiş olmak.

ben kimseyi aldatmadım. çok düz bir mantık belki ama; eğer ben varsam bu hayatta, benim gibi bir hatun kişi de olmak zorunda. bir iki kere elimi yaktım diye vazgeçemem kendim olmaktan. ben masumca sevmeyi biliyorum. kendi çıkarlarımı gözterek yaklaşamam sevdiğim kadına. öyle sevemem. ha tabi vur ensesine al ekmeğini bir adam hiç olmadım. gerektiğinde aşkımı kalbime gömer siktir olup giderim de. yapmışlığım da vardır.  yaptıklarım yarın bu kızı benim başıma çıkarır diye de düşünmedim hiç. öyle olmuş olsalar da.

ey güzel dostlarım. soruyorum size; benim sevdiğim aşık olduğum bir kadının mutsuz olması mümkün mü? ufak tefek şeyler belki evet. ama resmin tamamı? bende, benim yaklaştığım gibi bana yaklaşacak birini bulsam (öyle biri yok diyen çok oldu ama ben varlığına hala inanıyorum) fena mı olurdu? kusursuz birinden falan bahsetmiyorum. kusurları ile seveceğim, beni de öyle sevecek ve vazgeçmeyecek biri...

isterim işte. isteyenin bi yüzü kara.

SS kuralının gayet farkındayım. iki tarafta da oldum. genede, ben sevmek için yaratılmışım; işin diğer tarafını yatak kısmına havale ediyorum. "ruha tecavüz manasızdır".

1 yorum:

  1. manasız olması gerçekliğini değiştirmiyor. Ve ben bile bile bu tecavüze izin verdiğime göre mazoşistim galiba :) Kaçarı yoksa zevk almaya bakmak lazım belki de :)

    YanıtlaSil