18 Mart 2011 Cuma

çiçek çocuk

kimse bana çiçeğim dememişti. sevindim lan. çok güzel birşeymiş. ben hep derdim sevdiğim kadınlara "çiçeğim" diye. bana söylenince kalbim pırpırlandı. ne de güzelmiş çiçek olunmak. oleydi.

he kelebenk diyen bi sıpa da var. onu adamdan saymıyorum. sokakta görünce tanımıyor kendisi beni. lol

bu gün içim doldu taştı. aşık olmak istedim. karşıma biri çıksa beni aşık etse kendisine. herkes ister değilmi bunu? yani benimkisi çok bencilce bir istek değil umarım. öyleyse üzülürüm çünkü.
ne biliym, haketmece durumu var bide o sevgiyi.

yazdıklarımı, yaptıklarımı okuyorum... ben olsam kendime aşık olurmuydum diye... uzaktan bakınca böyle bi histerik görünüyorum sanki içten içe. öyle hissetmiyorum, o ayrı. ama ilk izlenim öyle gibi sanki. ne biliym, ben seviyorum böyle hemencecik isim yapıştırmaları. ciddi olmasa bile. komik oluyor. eğleniyorum. insanların yazdıklarını okuyup, onlarla ilgili yorum yapmayı seviyorum.

kalbim... ah kalbim... hemen pır pır ediyor. ufak çocuklar gibiyim. hep gülümsüyorum en ufak bi güzellik yapılsa bana.
daha doğrusu her zaman herkese karşı değil; en azından bu aralar öyle.

bir değişim bekliyor gibiyim. ha oldu ha olacak kıvamında yaşıyorum. bir kıvılcım gerek bana.  değişeceğim. değişmek istiyorum. bir çok yönden. öncelikle bi kalkıp sarsılıp kendime gelmek istiyorum. şenizin eksikliği de vuku buluyor hayatımda. boşuna dostum demiyorum adam için. adamın varlığı pozitif enerji, birşeyleri yapabilme gücü veriyor bana. :) yönlendirmece işte.
neyse; konuya dönelim. bir değişim arıyorum. belki bunu kendi içimde bulmam gerek. belki dış bir etken sayesinde... hala arıyorum. heralde bir 3 4 ay oldu. bitirme projemi kendisinden aldığım Berrin hanım öğretim haricinde eğitim de vermişti bana. duymam gereken bazı şeyleri tatlı sert bir dille bana söylemişti. onun için küçük, ama benim için büyük sözlerdi onlar. haklıydı. kendime gelmem lazım. sorumluluklarıma sahip çıkmam lazım.

hala bir kıvılcım bekliyorum oysaki bunlar için. ha yanlış anlaşılmasın, ben boş gezenin boş kalfası falan değilim. sadece derdim şu ki; yapabileceklerimin 10 da birini bile yapmıyorum. dünyaları deviririm istesem... ama kilit nokta orda zaten "İSTESEM"  çünkü istemiyorum, içimden gelmiyor...


gene teşekkür ettim blog. iyiki varsın. bunları söylemeye ihtiyacım vardı.

2 yorum:

  1. ama o gün hiç bize söylemeden saçını 3numara yaptırdıydın bi de üstelik gözlük takmıştın. karşımda görmeyi planladığım arda birazcık uzun dağınık saçlı gözlüksüz şeker bişeydi. ama işte :p :DDD
    bundan sonra tuhaf gözlüklere alışmamız gerekecek galiba :DD
    buarada;uzasın şu saçların çilek insan!

    YanıtlaSil
  2. kısa saç, gömlek, kravat. :) güzelliğinden değil de, yakışanından olması amacım. biraz büyüsem fena mı olur? :)

    YanıtlaSil