19 Şubat 2011 Cumartesi

sonuç

Eski mesajlarıma söyle bi göz attım xx bi sebepten dolayı.

birine yollamak için bir mesaj arıyordum. bir şey anlatmak için ona. örnek verebilmek için.

ne biliym daha kolay olmaz mı anlatmak istediğini örneklendirmek?

neyse, sonra bi kaybettim kendimi o eski mesajlarımın arasında. dönüp te söyle bi kendime baktım.... kendime ve acınacak durumuma.

evli bir adamla kırıştıran eski sevgilimin bana "dengesiz" dediği o mesajı okudum.... vay be...

evet şu an kadınlardan nefret ediyorum. birinin günahını hepsinden mi çıkarıyorum? yok öyle değil tabi ki. sadece aşka olan inancım nasıl olmuşta yok olmuş onu fark ettim. acıdım kendime. iğrenti durdu şu an ilişkiler gözümde.


şu sıralar, eskiden hiç yapmadığım bir şeyi yapmaya başladım. eskiden aradığım özellikleri bir kadında bulmaya çalışırdım. şimdi o kadar uğraşmıyorum. hoşuma giden kimin nesi ise, onunla birlikteyim. bi kız var mesela; onunla sevişmek istiyorum. bi başkası var; onunla konuşmak istiyorum. bi başkası var; onunla gülmek istiyorum. bi başkası var; bir şey yapmıyoruz ama varlığı hoşuma gidiyor. artık sevgilim bir çok kadın. henüz mutsuz olmadım bu durumdan.

kötü biri miyim? hiçte bile. kimseye yalan söylemedim. içim dışım bir benim. ne istediğimi, ne verebileceğimi söylerim karşımdakine.

üzgünüm, daha fazlası olabilseydim keşke. ama geçen gün dedim "işte bu tarz olaylardan sonra ürün olarak benim gibi yıkık adamlar ürüyor" .....

bir insan için lütuf olabileceğim gibi; kabus ta olabilirim. bu karşımdakine ne vermek istediğime bağlı. içgüdüsel bir şey bu. oturup ta karar verdiğim bir şey değil. yoksa burcu o az önce bahsettiğim sevgilime davrandığım gibi kendisine davranmam için dünyaları verirdi. ama iletişim işte. onunla o iletişimi yakalayamamıştık. neyse ikiside aynı bokun soyu. ikiside aldattı. sonuç bu işte. sonuç benim....

son-uç... 0.7 kalemdeki son uç benim... ben koyacağım noktayı. benim gittiğim yere kadar gideceksiniz... benim bittiğim yerde sizde bittiniz. adın gibi biliyorsun bunu kadın. sana eğer kadınım demişsem, benden sonra kimse sana kadını olduğunu hissettiremez. ve şimdi bana yaptıklarınla birlikte git ağla... sözlerinizden hiçbirini ciddiye almadım. bilindik hikayelerdi onlar. ben yaptıklarınıza baktım... senden sonra bık bık bık bık yapıcam/yapmiycam... bana afra tafraya gerek yok. oyuncak değilim ben; o kadar kolay kırılmam. tek bir şeyinizi dinledim sizin. "bir daha sana aşık olduğum gibi kimseye aşık olamayacağım" evet olamayacaksın. bana yaptıklarından dolayı bu da senin lanetin olacak. ben aşık olabilirim tekrar. ama sen olamazsın kadın. çünkü sen benim kadınım oldun. bir kere kabul ettiysen bunu, kaçmak seni kurtarmaz. kaçarken neyi kaybettiğini bilerek kaçmadın çünkü. ama kaçtıktan sonra öğrenecektin. herşey için çok geç olduğunda... son serzenişlerini yapacaktın bana. benim olduğum adamı, sırf gözünde küçültüp kendini iyi hissedebilmek için; bana dönmeye çalışacaktın. ama yemezler güzelim; benim "bitti" demem, sonuç tur... SON-uç

4 yorum:

  1. sorun ne biliyor musun?hali hazırda bir sewgili yokken illa aşık olmalıymışız, illa yanımızda biri olmalıymış gibi hissediyoruz.o "biri" de olmayınca, bu "olmayan"a bünye programlandığı için ruh otomatikman yalnızlıktan kelli acı çekmeye başlıyor.ama öyle değil.illa hayatının her evresinde "seven ve seven" combinasyonlu iki kişilik bir yaşantı sürmek zorunda değil kimse.bunu farkediyorsun işte sen yawaş yawaş.tek kişilik de güzel ve huzurlu bir hayat yaşayabileceğini keşfediyorsun.senin için mutluyum.bence böyle yaşamaya birsüre ddaha dewam etmelisin çünkü gerçekten ne istediğini ancak böyle anlayabileceksin.bu benim görüşüm tabi.öperim.

    YanıtlaSil
  2. bilmem... biri var şu sıralar konuştuğum. mektup arkadaşım diyelim, ismi öyle olsun. onunla bu konuyu konuşuyoruz şu sıralar. bende seninkine benzer cümleler sarfettim. ama insanın varlığının tek başına bir anlamı yok. belki tanrının bile. hepberaber olunca bi boka benziyoruz. o yüzden bu tezde mantık açıkları var. düşünüyorum hala üzerine.

    YanıtlaSil
  3. ones soul will always crave for another. tükçe söyleyince o kadar etkili olmadı. tabiki de sürekli yalnız olmak günün birinde yıkım getirir insan ruhuna.ama hayatının her evresinde birileriyle etrafının çevrili olmasıda o kadar önemli değil.hayat bu yalnız olduğun anlar gelecek, kalabalık olduğun anlar gelecek. aslında insan sürekli yalnız olan bir yaratık.yalnız hissediyorsun, yalnız anlıyorsun, yalnız dşünüyorsun senin kafandakileri tamamen anlayabilecek tek bir allahın kulu yok.
    illa yanına uzanmış bir vücudun sıcaklığını arzulayan bir insan hayatı sürekli bir arayış ve bulamayışın git gelleri arasında yıpranır.o yalnız kalınan ufak zaman aralıklarını insanlar daha iyi kullanabilmeli. aslında 3-5 satır yazılarak anlatılabilecek birşey de değil. yalnız kalmak süperdir demiorum ama o kadar kötü birşeyde değildir.hatta iyi kullanılabilirse faydalı bile olabilir.

    YanıtlaSil
  4. "beklentilerinin örtüştüğü insanla birlikte olmak" konulu bir konuşma yaptıydık senle, ama yarıda kaldıydı, beni yanlış anladıydın hatırladığım kadarıyla hatta..ama bence budur. insan tek başına yetersizdir bazı konularda. bir şeyler ister, huzur ister, müzik ister, ne bileyim kimisi çocuk ister..ama bunların hiç birini tek başına yapamaz.. bazılarını yapabilir, ama bir beste yaptın diyelim onu biri ya da birileriyle paylaşmadıktan sonra ne anlamı kalır ki??
    insanın hayattan beklentileri vardır evet, ve o beklentileri, kendisiyle aynı fikri paylaşan insanla gerçekleştirmeli-paylaşmalıdır..ki anlam bulsun, bütün taşlar bir daha oynamamak üzere yerine otursun.. bu da benim düşüncemdir. o kişi kimdir? diğerlerinin arasından nasıl seçilir?? bu da ayrı bir tartışma konusu..

    YanıtlaSil