21 Ocak 2011 Cuma

trust is an issue

iyi niyetin için teşekkür ederim esincim. ama burnumun dibindeki adamdan bahsediyoruz, söylemeye gerek görsem söylerdim. evet kızdım sana. aramızda kalır diye düşünmüştüm. yani adam kardeşine ev arkadaşına anlatmıyorda bana anlatıyorsa bi bildiği vardır dersin diye düşündüm.

haklısın dünya gerçekten 3 günlük. bugün varız yarın yokuz. o yüzdendirki içimden geldiği gibi davranıyorum. ayrıca sana anlatmadığım kardeşim ve dorukla direk bağlantılı olmayan başka şeyler de var.

neyse işin sadedi şu ki; şu an hayatımda kimseyi hiçbir şekilde istemiyorum. arkadaş dost sevgili vs. kendimce sebeplerim var. haklı yada haksız. doruk konusuna gelincede "birbirinizi anlayamadığınız noktalar" ile ilgili olarak, ben aptal değilim biliyorsun. olayların hem iç yüzlerinin hem dış yüzlerinin farkındayım. gözümden kaçan bir iki ufak nokta vardır belki ama resmin bütününü değiştirecek birşey yok. onu da geçtim doruktan öte kardeşimle aramda problem var. yani neden doruk odaklı bir düzelme olsunki? ne konuştu doruk seninlede doruğun tekeline döndü konu merak ediyorum.
 hayatta herşeyden önce kardeşim. ne kadar kavgada etsek o benim kanımdan canımdan. bu duruma öyle yaklaşmak lazım esin. bu adam annesiyle, babasıyla, kardeşiyle bile konuşmuyor, demekki olaylar benim hislerimde çok büyük. emin ol konuşmak istesem seninle konuşurdum zaten.

ayrıca benim doruğa kızdığım daha başka şeyler de var. arkadaşlık gereğidir, bir kısmı sineye çekilir, bir kısmı düzelme olunca affedilir, bazı şeylerde unutulmaz ona göre davranılır.

mesela sen konusunda doruğa kızgınım. sen benim sevdiğim yakın bir arkadaşımsın. kimse kusura bakmasın ama o diğer kızlara davrandığı gibi sana davranamaz. ha seni ne ilgilendirir dersen, aranızdaki şey beni ilgilendirmez, ama insanların yaptıklarına bakıp değerlerini ona göre biçme hakkımı sonuna kadar saklı tutuyorum. anladın umarım ne demek istediğimi. bu saatten sonra mecbur kalmadıkça hiçbir kız arkadaşımı dorukla tanıştırmayı tercih etmem. tekrar söylüyorum konunun seninle alakası yok, üstüne alınma sakın. doruğun kızlara nasıl davrandığını nasıl baktığını üç aşşağı beş yukarı biliyorum. ama sana aynısını yaparsa resmen beni arada çiğnemiş olur. hatta bunu onunla ikinizin tanıştığı gün konuştum direk. bilirsin ben lafını esirgeyen biri değilim.
daha geçen gün bir arkadaşım eve geldi, doruğun davranışlarından rahatsız oldum. hatta kız gittikten sonra "bunada mı yazıyorsun? sakın ha sakın öyle birşey yapayım deme" dedim. istersen blogumda da yazıyor buna karar verdiğim gün yazmıştım orayada. ordan da bakabilirsin. yeni bir olay değil bu. bunlar bi yana ekin diye bi kızarkadaşı vardı, tutup beni ondan kıskanıyordu falan. ohoo yani.

sadedi şu; sen doruğu aldatırsan sana, o seni aldatırsa ona kızarım. ister çıkıyor olun ister çıkmıyor. bir ilişki iki insanın arasındaki duygularla oluşur. ama etraftaki insanlarda bu ilişkiye ister istemez dahil olurlar. tekrar söylüyorum, ben insanları yaptıklarıyla değerlendiririm. bunda da hatalı bir şey görmüyorum. doruğun hal hareket ve edasıdır onu bana sevdiren, bu gün de bu duruma getiren.

""arkadaşlık gereğidir, bir kısmı sineye çekilir, bir kısmı düzelme olunca affedilir, bazı şeylerde unutulmaz ona göre davranılır. ""

1 yorum:

  1. bak çocuk kendine gel bir an önce.burnumu sokmuyorum ama birine ihtiyacın olursa önce bana gelmezsen bozuşuruz ^^ seni çokca seviyorum. ayrıca sen bu kadar yalnız olunca da ben üzülüyorum.esinde üzülüyor işte..bizi oyundan çıkarıyorsun ama arayı uzun tutma.

    YanıtlaSil