9 Temmuz 2011 Cumartesi

kendi kendime, kendimce

ben hep aldatıldım... kimseyide aldatmadım üstelik. hep merak etmişimdir; ben bunu hakettim mi diye.

2010 da; son sevgilimle ayrıldıktan sonra kendimi çok kötü hissediyordum. kendime dedimki; bundan sonra önüme gelenle yatıcam, hayat ne getiriyorsa onu değerlendireceğim. yanında başka bir sürü kararla birlikte bunları düşündüm. ve uyguladım.

siz belki gecelik ilişkileri falan uygunsuz görmüyor olabilirsiniz. ben aslen bunlara çok ters bakan biriyim. insanın kendi vücuduna saygı duyması; ve bu saygıdan dolayı da sevişmeyi arasında duygusal bir bağ kurduğu biri ile yaşaması gerektiğini düşünüyorum. bunun harici durumlarında "ki bu süreç içerisinde bunu kendimde yapıyorum" adi bir davranış olduğunu düşünüyorum.

ha peki neden bunu yapıyorum?
çünkü ben hep aldatıldım. dedim ki "ben bunu hakedecek ne yaptım?" ha bu lafı da şu an okuduğun gibi söylemedim kendime, daha çok; göğüs kafesimin içerisinde bir nefes eksikliği ile ilişik ölümün kokusunu andıran bir hissiyat ile birlikte.

ne bileyim, bunu haketmiş olmalıydım. yani iki kere aynı şeyi yaşayınca problemi kendimde aradım. o kadar kafa patlatınca sigortalarım attı işte.

şimdi ne mi oldu;? bilmem. sanki artık insanlar bana eskisi gibi bakmıyormuş gibi geliyor. kardeşim bana eskisi gibi saygı duyuyor mudur acaba? yada bazı arkadaşlarım

sitem edenler var. siklemeyenlerde.

neyse bilmiyorum. deniyorum bir çok şeyi. sonunda, en sonunda bir şekilde doğru neymiş bulucam. ama;
ŞUNDAN EMİN OLMAK ZORUNDAYIM Kİ; BİR DAHA KİMSE BENİ ALDATIP TA SURATIMA AŞK SÖZCÜKLERİNİ SÖYLEYEMESİN. BUNA TAHAMMÜLÜM YOK.

kendi kendime, kendimce yardım etmem gerekiyor. çünkü benden başka bana yardım edebilecek kimseyi tanımıyorum şu an.

3 yorum:

  1. sana bişi diyim mi? gerçi deme desen bile dicem ama olsun :D ardakun sktir et mına koyum ya.sen böyle kendini yedikçe ben sinirleniyorum. abi aldatılmanın nedeni seninle ilgili değil her insanın arzuları seninkiler kadar sabit olmayabiliyormuş demekki.böyle söyle geç abi.neden bunu düşünüp kendine zehir ediyorsun.ayrıca tek gecelik ilişkiler öyle sikindirik bir olay da değil bence hatta aydınlığa giden en sağlam yol olabilir bile.anlamaya başlarsın anlam veremediğin şeyleri.tü kaka etme gözünde.dondurma yemek istediğin zaman yersin, sevişmek isteiğin zaman sevişirsin bu kadar basit.vücuduna kötülük değil iyilik etmiş olursun.kimse seni yattığın insanları yada sayılarını baz alıp değerlendirmicek bunu yapıcak olan kendinsin.acımasız olma kendine.aldatılmış olman senin suçun değil.zira sen kendini sadece kadınına ayırdığın zamanlar aldatıldın , en güzel halindeyken sadece onların istikrarında sorun varmış.bu bile onların kötü insanlar değil korkak ve zayıf olduklarını gösterir senin değil onların şuan bunları düşünmesi gerek "ben bunu neden yaptım" diye. artık şunu düşünmeyi bırak.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. vengeance aruda... vengeance... >:D uzaktan bakınca "sen ona aynısını yapmaya kalkarsan onun gibi aşağılık olursun hedehödlksflsakfö..." diyen insan çok oldu bana..ama sana bir şey diyim mi, bir insana bir şey öğretmek istiyorsan, onun aynası olacaksın ki ne yaptığını ve ne yapması gerektiğini anlasın... yalnız, bu "iyi"lerin özelliği değil.. u.u ben de iyi değilim.. ha kötü de değilim.sadece empatiyi öğretmek istiore.. biri çizgisini aşarsa anca keyifle kötü şeyler yapabilirim.yalnız kendime değil,başka birine de değil..direkt o kişiye. psikolojik baskı olabilir,ateşe ateş olabilir...bir yol bulurum elbet ki.. bundan da asla pişmanlık duymadım.aksine kendimi iyi hissettim.(bazen keşke ağzına daha çok s.çsaymışım dediklerim bile oldu xD )
    kısaca herkes hakettiğini almalı bence.. eğer doğaana ona hakketiği (güzellikleri de kötülükleri de) vermezse, ben niye vermiyim ki >:)

    YanıtlaSil