3 Temmuz 2011 Pazar

kedi mi? eşit mi?

İki sevgili hayal ettim şimdi.
sabah uyandıklarında oğlan kalkıp evin içinde birşeylere koşuşturuyor. hatun kişi yatağı topluyor. masadaki çer çöpü topluyor falan işte. çalışmıyorlar bunlar. ikiside boş gezen. kalfası falan değil. işin masterı olmuşlar. neyseciğime, sevişiyorlar falan. oğlan oyun oynuyor. kız çıkıp bi alış veriş yapıp geliyor. kahvaltı hazırlıyor. oğlan masayı hazırlıyor. yemeklerini yiyip gene sevişiyorlar. sonra film izliyorlar, oğlanın seçtiği bir filmi. bi ara oğlan çıkıp cips kola votka alıp dönüyor. sonra gene sevişiyorlar. film bitiyor sonra. dışarı çıkıyorlar. tabi saç baş sabahtan beri dağınık. önce bir çeki düzen veriyorlar kendilerine. vücuttaki morluklar örtülüyor vs. keh keh keh.

bi cafeye gidip monopoly oynuyorlar. başka bir yere geçiyorlar, arada bir sahile uğrayıp sigara içerekten. gittikleri yerde arkadaşları falan var. muhabbet ediyorlar, maksat vakit geçirmece. kız birşeylerden kıllattırıyor, çıkıp bi kavga ediyorlar. dönüp "biz kaçıyoruz" diyor eve gidip sevişiyorlar. kavga sonrası sevişmeleri süperdir.. kavga zaten bahanesi ya işin. :)) akşam oluyor zaten bu arada. oğlan oyun oynuyor bilgisayarda, kız da facebook da takılıyor. taki yatağa geçesiyelere kadar.

şu sebepten yazdım bunu; sesli düşünüyordum "acaba bir ilişkide erkek taraf bir kedi gibisinden evcil bir hayvanmıdır diye." sonra sesli düşündüm, ve şu sonuca vardım. erkek hatuna göre daha tembel. ama genel manada bakılınca iki tarafta eşit, kız belki yatağı topluyor, ortalığı temizliyor olabilir ama, bu kadının kendisine bahşedilmiş muhteşem bir özelliği, erkekte de eksik olan bir yön. kadın çekip çevirmekte usta bir yaratık. geçtiği yerde iz bırakan..

PS. bulaşıklara değinmemişim. ama onlarıda hatun yıkadı. ara sıra oğlanda yıkıyordur tabi, ama bu sefer değildi. temizlik zamanı oğlan tuvaleti temizliyor. hem daha pis, hemde bitirilmesi çabuk bir iş olduğundan. hemen oyun oynamaya dönecek ya. XD

2 yorum: